Teşekkür Ederim

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

Ne etrafımızı kıracak kadar sert, ne de karşınıızdakilere cesaret verecek kadar yumuşak olunuz

Sadi Şirazi Hazretleri

Teşekkür Ederim

Dün kararlaştırıldığı üzere beni davet eden öğrencilerime teşekkür ederim. Aysu'nun, Fatmanur'un, Cansu'nun, Yonca'nın, Merve'nin, Sinem'in, Reyhan'ın ellerine sağlık. Umarım ismini unuttuğum öğrencim yoktur. Aysu'nun hazırlamış olduğu pasta Mehmet'i de gördüğüm içün memnun oldum.(Büyükkabakçı'dan bahsediyorum :) ). Zerrin hocam da organize ettiği içün ona ayrıyeten teşekkür ederim. Yazıda paylaştığım fotoğraf Aysu'nun yaptığı pastanın görüntüsü; şekil ve tat bakımından gayet enfesti. Atıştırmalıklar arasındaki sohbet esnasında, sınıfınızla ilgili bazı konulara vakıf oldum ya, şimdi durumunuzu düşünüyorum da, bunlar geçer diyorum. Üzerinde pek durulacak konular değil. Herkes çalışmasına devam etsin. Arkadaşlarınıza karşı kırıcı olmayın yeter.

Bugün selefim Hasan beyle tanıştım. Hasan Danacı hocamla yani. 10 tane video görüşmesi ile aramama rağmen herbirini reddetti. Sonunda mesaj attım, hocam telefona cevap veriverin diye, mesaj sonunda görüşebildik kendisiyle. Görüşme esnasında Zafer ve Yetkin hocalarım da yanımdaydı. Kendisiyle tanıştığıma memnun kaldım. Ne Yetkin hocamın, ne de Emre hocamın anlattığı gibi birisi değilmiş kendisi. Konunun detaylarına girmiyorum fakat verimli bir telefon görüşmesi olduğu kanaatindeyim.

Rehberliğini yaptığım 11B sınıfının karnelerini mühürledim, imzaladım. Not fişlerimi de hallettim. Yarın öğrencilere karnelerini teslim etmesi kaldı. Hadi hayırlısı diyorum. Cumanız mübarek olsun, iyi geceler...

PAYLAŞ!
Etiketler: teşekkür sınıf öğrenci

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
Yaşınız
E-Posta Adresiniz
İnternet Adresiniz
Mesajınız


Yorumlar

Onaylanmamış: 0 yorum
Toplam: 0 yorum

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU