Karne Günü

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

Rüzgara tüküren, kendi yüzüne tükürür.

Italyan Atasözü

Karne Günü

Karnelerimizi verdik, güzel temennilerimizi söyledik, sağ selamet dönemi bitirdik. Artık sırtımız yere gelmez.... diye düşünmüyorum. karne günü, kırık karne kırık kalplere sebep olmasın Hayat devam ediyor. (Bu kısımda harici olarak biraz detaylarda mesaj verir nitelikte yazı yazdım fakat yayımlamamın bir anlamı olmadığını düşünerek onları siliyorum :( ) Sınıfımdaki öğrencilerime 4 teşekkür belgesi, 3 de onur belgesi verdim. Bugün öğretmenlik hayatımda yaşadığım en verimsiz bir gündü benim içün. Hiç bu şekilde başarısızlık ile yüzyüze gelmemiştim. Bu durumu siteme not etmek için buraya yazıyorum. Sonuç itibariyle henüz bu dönemin bir de ikinci dönemi var. Hoş, kendi dersim için herhangi bir söz söylemeyeceğim amma yani bugünü değerlendiriyorum. Düşünüyorum, afff içim karardı. Tevbe tevbe. Hafsalam almıyor. Üzerinde fazla durmamayı yeğleyeceğim bir konu. Çünkü kendimi rahatsız ediyorum, düşününce.(Başarı belgesi alan öğrencilerin azlığı üzücü bir durum :( )

Sözün özü görevimde 7. senem olmasına rağmen şahsım içün bir ilkti bugün.

Okul müdürümüzün dönem sonu konuşmasını şöyle düşünüyorum.... Şu anda hakikaten bir kaç dakika düşündüm. Bu durumdan da rahatsız olduğumu farkettim. Sağ olsun, Murat bey o kadar azimli, o kadar azimli ki, kendimi onun yerine koyamıyorum. Dersteki öğrencilerim fiziki yorgunluğuma çok defa şahit olmuşlardır, bu şartlar altında okulun her işine yetişmeye çalışmak deyim yerindeyse benim mitokondirilerimi aşırı çalışmaktan patlatır derecesinde bitirirdi.(Önceki okul müdürlerimin de haklarını yemeyeyim, onlar da çok fedakar bir şekilde çalışıyorlardı) Sözün özü bugünkü konuşmada kendime ders, pay çıkarttığımı belirtirim. Okul müdürüm sözünün en son noktasına kadar haklı.

Evimin ihtiyacı içün kaynaroğlu markete giderken(eski mimaş marketin yerinde olana) yol üzerinde, 3 öğrencime denk geldim. İkisinin dersine giriyorum, diğerini nöbetlerimden tanımıştım. Sözün özü 3 ünü de severim. Öğrencilerimden birisi, karnesini yırtmak istediğini söyledi. Ben de izniyle karnesini aldım, notlarını inceledim. 6 tane zayıfı vardı. Üzüldüm. (Buraya epeyce bir yazı yazdım fakat sonuç değiştirmeyeceği içün onları da sildim :( ). İşimin üzüntüsü tarif edilebilir nitelikte değil şu anda.

Bugün beni epeyce yordu, bu kadarı kâfi, herkese iyi geceler dilerim.

Şişşt dinlenin de gelin emi :))

PAYLAŞ!
Etiketler: karne öğrenci müdür

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız  
Yaşınız
E-Posta Adresiniz    
İnternet Adresiniz
Mesajınız  


Yorumlar

Onaylanmamış: 1 yorum
Toplam: 2 yorum
26.01.2015 23:23:58 Bir Dost
HOCAM SİZİ ÇOK SEVİYORUZ 15 TATİLDE bİZi GÖREMEYECEKSİNİZ LAF ATMADAN DURABİLECEKMİSİNİZ MERAK ETTİM :) BU ARADA İYİ GECELR :)...

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU