BUGÜNDEN İTİBAREN

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.

Fatih Sultan Mehmet

BUGÜNDEN İTİBAREN

BUGÜNDEN İTİBAREN Konuya şöyle bir girizgâh yapayım, müdürümün dediği gibi "sonunda söylenecek lafı, başında söylüyorsun". Büyüklerimizin dediği üzere "eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri". 
İnternet sitemi oluşturma amacım, internet günlüğü zeminini muhafaza ederek; ders notları, öğrenci ve öğretmen ilişkilerimin etrafında; yaptıklarımı veya yapmak istediklerimi anlatmaktı. Bu minval üzere olanları, olağan akışı içersinde; yazılarımı yazıyordum. Taa ki 2015 senesine kadar.
2015 senesinde bir fiil derse girmeye biraz ara verince, kısaca idarecilik vazifesini ifaya başlayınca, sitemden koptum. Bu kopuş yazma açısından bir kopuştu, yoksa yıllardan beri yaptığım, karaladığım uğraşılarımdan vazgeçmedim. Sadece öğrencilerimle olan diyaloglarım(haftada 30 saat derse girmekle, haftada 6 saat derse girmek bir değil) azalınca, internet günlüğü(blog ifadesini kullanmayı yeğlemiyorum) zeminim biraz yara aldı. Bu yara taa ki geçen haftaki alışverişime kadar sürdü. Meraklıları için, yazmama sebep olan hadiseye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Şimdi zamanla evrilen hobilerimi, uğraşılarımı, ilgimi, dikkat çekmelerimi anlatmaya farklı bir perspektiften ele alarak; burada gündeme getirmeye karar verdim. Bu durumu not etmek üzere izahatımı sonraki yazılarıma referans olsun diye siteme kaydedeyim ki;  şu ana kadarki ele aldığım konular ile bundan sonrakiler arasındaki farklılıklar sorgulandığı zaman, bu yazım sonrakilere menbâ-ı âb olsun.

KALIN SAĞLICAKLA.

PAYLAŞ!
Etiketler: yazı girizgâh

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız  
Yaşınız
E-Posta Adresiniz    
İnternet Adresiniz
Mesajınız  


Yorumlar

Onaylanmamış: 0 yorum
Toplam: 0 yorum

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU