Dün ve Bugünden

Rastgele beğendiğim sözlerden bir tanesi

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...

Kanun-i Sultan Süleyman

Dün ve Bugünden

Bugünkü doğum gününde anneannesine cabada keşkek sürdüren Cansuya alkış istiyorum. Doğum günü içün caba fikri gayet orijinal. Beğendim :)

Dün akşam üzeri dersin son demlerinde yaşanan sıkıntıvari durum geçti gitti. Mazide lakaytlık ve destursuzluk örnekleriyle birlikte hafızamda yer edindi. 10A sınıfı içün hazin bir vakıa

Bugün F klavyenin azizliğine denk geldim. Okulumuza yeni alınan windows 8 işletim sistemli diz üstü bilgisayara şifre verdim. Şifreyi Q klavye düzeninde yazmıştım. Bilgisayarı kapattım açtım, klavye ayarı F düzenine geçti. Tabi bu durumu gözden kaçırınca, meccan Allah şifreyi yazıyorum yazıyorum olmuyor. Durumu okul müdürüm Murat beyle konuştuktan sonra, sağ olsun durumu hallediverdi :) :) Dikkate nerede ihtiyaç duyabileceğimiz hiç belli olmuyor. Ne yapalım, bu da bize ders oldu işte.

Dün çook sevindirici haberler duydum. Hem de çoook. Şöyle ki geçen hafta Engin(hayta) eski isimi Anadolu Öğretmen Lisesi olan okula naklini istemişti. Sonuç itibariyle de o okula yerleşti. Okulun yeni adı Bahçelievler Anadolu Lisesi. Bu hafta da inşaallah Gizem, Sinan ve Mehmet o okula gidecekler. Özkan da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne gidecek. Maşaallah, maşaallah bilişim bölümü öğrencilerimize yaramışa benziyor. 4 yıllık fakültelere öğrenci yerleştirme oranı yüksek olan okullara gönderdiğimiz öğrencilerin bilişim bölümünden gitmelerine sevindim. Okuyucularım durumu pek anlamamış olabilirler. Lakin sözün özü şudur:"Anlayana sivri sinek saz; anlamayana davul zurna az". Biz burada tarihe not düşelim ve mevlam kerim diyip, durumu kapatalım.

Dün performans ödevini getirmeyen öğrencim benim. Düğün vardı, getirmedin, unuttun getirmedin. Kendin gelmedin, getirmedin. Daha ben neydiyim? -50. Nokta.

Bugünkü 3 saatlik web tasarımı ve programlama dersimde, beni pür dikkat dinlemeye gayret gösteren öğrencilerimi şimdi gözümün önüne getiriyorum. Dönemin başına göre, öğrencilerimin derse olan ilgisini arttırdığıma seviniyorum. Bu da benim mutluluğum diyerek, herkese iyi geceler dilerim.

PAYLAŞ!
Etiketler: öğrenci bugün aklımda kalanlar tosya mithat boyner mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrenci caba keşkek doğum günü laubali öğrenci nakli nakil

EKREM GÜLCÜOĞLU HAKKINDA
Ekrem GÜLCÜOĞLU
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Web sitem Facebook adresim Twitter adresim Google Plus adresim

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
Yaşınız
E-Posta Adresiniz
İnternet Adresiniz
Mesajınız


Yorumlar

Onaylanmamış: 0 yorum
Toplam: 0 yorum

SON YAZILARIM

ÇOK OKUNAN YAZILARIM

KATEGORİLERİNE GÖRE YAZILARIM

ETİKET BULUTU